Friday, April 06, 2012

Menu Derhaka ****erkkkk***

Itu hari tak tau nak masak apa ......bosan dah sebetulnya aku ni masak ....walaupun masak cuma hari hari 2 kali jer seminggu (^^)..... daddy dia masa tu keluar pegi repair kete....diorang ni kan asal free jer mesti nak pegi bega kereta.....bagi aku duit tu beli handbag ke apa ke kan best..... (--)

Aku tgk freezer ada sotong , udang harimau dengan daging (erkkk tu pun daging baru beli kat tesco tadikkkk) udang ngan sotong dah 2 minggu kat dalam tu .......nasib baik dia tak berenang masuk balik laut nyah he heh heh.......

SO aku pun masaklah sotong goreng tepung sebab bebudak ni suka......daging aust. tu pulak den masak ler kicap ....bosanlah masak lemaklah , karilah lagipun kicap kan bebudak suka....skang ni aku masak ikut tekak budak budak jer...punyalah nak bagi diorang makan.....dalam hati mesti anak anak suka...tapi hasilnya ? tunggguuu... Udang pulak aku mmg blur ...tak tau nak masak apa...goreng dulu 2 ekor sbb besar sorang satu sudah anak anak ni...tgk freezer ada paste tom yam tu .....aku pun ala ala chef la nak create menu baru....Udang with Tom Yam Flavor....ah hentam aja....kang kalau daddy diorang complen aku tutup mata pekak telinga sudah.....nama pun malas nak masak main hentam ajalah...

Dah siap masak ...bagi ler diorang makan...2-2 tak nak makan ?>>>#@@@@@@.....mulalah aku ni nak jadi singa....aku paling marah diorang tak nak makan....biar satu rumah selerak takper jgn tak nak makan...sotong langsung tak nak ...ammar pulak makan udang jer satu......adoiiii anak...... anak......macam manalah mak ko ni tak malas nak masak....

Daddy diorang balik nasib baik dia kata menu baru aku sedap.....sejuk skit hati .......kalau tak mau aku muncung sedepa....... aku letak satu gambar jer....malas nak letak byk byk...mak byk keje nyah.....

No comments: