Monday, December 31, 2012

Review 2012

Hari terakhir tahun 2012 which is my birthday today as well :)..... byk benda yg aku n family harungi sepanjang tahun ni pahit dan manis...tamparan hebat semua ada .......suka duka....cuma i wish that 2013 would be a better year for me and family...amin ...sedikit highlight utk tahun 2012 ni...

Alya masuk school tahun ni ...mula mula rasa risau jugak nak melepaskan dia ....naik van lagi....macam manalah dia kat sekolah...tapi lama lama dia ok dah......

Tukar kereta baru setelah bertahun pakai kereta lama yg rosak...alhamdulillah

Alhamdulillah jugak byk hutang yg saya sudah settle tahun ni...yahoo..

Rezeki yg bertambah di akhir tahun.....

Sudah selesai pendaftaran alya utk masuk tahun satu...huk huk huk sekejap jer dia nak masuk darjah satu....hmmm  my children is getting bigger ...

Tahun ni mmg byk cabaran and just to pray and wish for a better year ahead...amin

Selamat tinggal 2012

Welcome 2013

Wednesday, December 19, 2012

Kenduri Akikah Adriana.....

Oh yer sebelum we all tido kat Darby Park that day to sebelum tu pegi Seremban dulu.....kenduri akikah si adriana anak kakak ipar aku.....so semua pakat pakat makan kenduri lepas tu baru gi hotel.....wah hebat korang weekend ni yer... makan minum semua org sponsor ...siap bilik tido lagi .....bestnyaaa!!!

Darby Park utk Kali Terakhir ?.....

This might be my last post on staying at Darby Park sob sob.......i think those yg tau Darby tu macam rumah kedua we alll....but since by brother in law said that this is gonna be the last....as next year those Managers yg MOD tu tak kan di bagi bermalam ...so means nak tido balik umah paham? heheheh...so takderlah lagi percutian 2D1N kitorang kat sana buat macam hotel mak bapak @_@

So kali ni spesial skit lah...makan ajer aper ko nak ...selalu nyer makan satu menu jer....kali ni menu sorang satu.....hehehehhehe.....budak budak pun mandi pool lama sama la gak ngan aku sampai naik berbelang .....actually sama jer macam hotel lain pun...tapi since ada abg hadi diorang layan kitorang macam vip hehehhe....yerlah bos ko ni potong bonus baru tau hhhah..

 Pizza utk alya



Vietnam Beef Noodle for Daddy..sedap gak tak pernah try sebelum ni

 Mummy - Barramundi Fillet ..hebat ko jah

 Si penjaga kolam bersama kuncu kuncu nya

Saja jer selit gambar ni ....

Oh by the way PNB Darby Park baru buat refurbishment...so kalau ada sesiapa yg nak stay sini mmg digalakkan lah ...room baru furniture baru ....rasa cam hotel baru gitewww...awwwww

Wednesday, December 05, 2012

HRA Away Day Yo........GOLD COAST......

Peace Yo....hari yg dinanti nanti .....HRA Away Day......kitorang buat kat Gold Coast yer.....jgn marah.......hahahhah tapi naik kereta jer tak payah naik flight........kua kua kua ....GOLD COAST MORIB yer bukan australia hahahhahahhah....... *mode verangan GC AUs.*

Pagi jumaat tu dah bertolak padahal dekat jer kat Morib....so jumaat tu HR tutup yer ...semua pegi berjimba jimba.....day 1 mmg lah penat sbb penuh ngna aktiviti...day 2 pulak ada workshop....tapi nasib baik the workshop was fun.......selam 2 hari tu keje kitorang makan makan makan dan makan...sampai aku rasa gemuk dah *****salahkan away day pulak heheh*******....

Budak budak mmglah best sbb water park dia besar .......boleh naik gelonsor atas air yg panjang......sampai lebam lebam la ngan aku sekali jakun excited....maklumlah dah lama tak gi sunway lagoon.... gambar party pun aku tak amik sbb sibuk makan ngan anak anak.....


Ni La dia gold coast @_@....first time datang sini....


Theme Park......


Ni Masa Workshop

 Jacuzzi in each room...tapi tak sempat pun nak berendam...



Ammar sudah surrender selepas mandi pool......satu pool dia jelajah kata daddy dia...

Our GM giving speech before everyone goes back........

 Telematch kat tepi pantai...den belakang sekali tu ha...


Smart Reader Kids Graduation and COncert Day..

Sebelum aku publish gambar party beach yg kebabom tu kan let me introduce my little gangnam kids.....hehhe sebenarnya ni masa concert and graduation day school alya....mind you they all perform a different sort of dance you..pening kepala i dari bollywood, chinese , malay , korea, jepung  semua ada..


Alya seperti biasalah lah gangnam style dia yg dia dah praktis ber bulan bulan tu.....mmg salute kat dia boleh pulak dia menari camtu....... nah video dia