Wednesday, November 28, 2012

Beach Partay...

Yahooo this weekend ada beach party......heheheh bestnya....nanti i update lagi yerrrr....bye

Thursday, November 08, 2012

Halal Dah?



Ha nampak benda kat atas tu?  I think everyone know lah what kind of thing that one kan....for me kalau makan pasta tak ada Tabasco ni mmg tak bestlah....aku kalau makan mau setengah botol habis....sebelum ni mmg org kata ramuan tabasco ni tak halal....eh recently kuar lak kat paper kata dah halal.....

Org paling gembira akulah@_@ lepas ni boleh makan pasta bersama tobasco........

OK vroommmm...pegi pavilion cari Tobasco ...byeeeeeeeee

Friday, November 02, 2012

Make Over GITU......

Ade ke nampak muka aku ni make over......over make ader..... takder ni nak citer masa sebelum raya haji....tetiba ada pulak member offer nak buat facial tak.....ingatkan apa..rupa rupanya ada org dari Mary Kay datang nak promote product.....

Huh bab mekap mak suka la nyah ..@_@ aku pun terus la setuju.....dia  ajar cara macam mana nak cuci muka...the correct way lah...and then dapat try product dia jugak....best jugak product ni....so lepas cuci muka tu boleh la try cosmetic dia......kitorang berempat jer masa tu...aku ? bab make up ni tak kuar makan pun takper heheheh.....

Masa ni tengah pakai mask....macam mak limah balik kampung pun ada @_@

 Kitorang berempat ni ler yg nak buat facial...semua mak mak bedah yer..