Thursday, February 17, 2011

Precious Moment of My Lil Boy



Ha nampak tak budak kecik kat atas tu... first time berjalan jalan di luar. Dah la tu dia jatuhhh pulak...... habis dah bercalar dah lututs dia.....
Perut dia nampak tak buncit tu makan byk tapi asyik main jer so tak leh nak
gemuk huhu ............

Oh ya dia dah nak dekat setahun dah ujung bulan ni....
so bersempena itu... kitorang dah plan nak sambut kat ilham PD
dia kan selang sehari jer bday ngan wan dia so sambut la jugak birday waa dia.......
kitorang mmg suka gi ilham dah la syok , swimming pool depan apartment, bbq tu yg penting.... hu hu hu nenek from johor pun turun gak .... mesti riuh nanti

Oh tadi terbaca blog mona pasal ibu kunyit hahhahahahha.... ko try ler mona...
aku kunyit tu setiap kali berpantang mmg kena minum lerrrrrr.....
pergh rasa ko jangan cakap ler oiiiii.......... dia kena blend ibu kunyit tu ..... campur ngan air tapi buat pekat pekat dapat dalam setengah cawan kecik........

Nak minum dia!!!&*&&&&&&....ha ko tutup mulut... eh tup mulut camner nak minum?
ko tutup hidung pastu cepat cepat minum telan ... lepas tu cepat cepat minum ayak...
Kalau ikut petua nya kunyit tu mmg bagus sebab awet muda... pastu tak taulah dari segi boleh kurus ke tak ... tapi masa berpantang mmg mak aku suh minum 3 hari berturut turut setiap pagi..... lagi satu khasiat dia dia memperbaiki sistem dalaman org pompuan dah buat muka berseri seri gak.... dah byk lagi la khasiat dia...

So guck luck la yerrr....

Thursday, February 10, 2011

Layan Gambar Jerlah

Ni gambar masa diorang main kat playground jaya jusco.... pongeh tak ada apa nak buat sbb dah balik alor star awal minggu tu ..... so masa CNY duk umah jer rehat....
Kebetulan ada voucher jaya jusco so ke sana lah kami 4 beranak ni



Tunggang terbalik dua beradik ni main....



Cukup suka budak kecik ni first time main kat playground



Ha ha gambar tu nampak tak daddy dia tu tengah pongeh.... sebetulnya aku pun ada gak kat situ... aku tgk dia , dia tgk aku last last aku kata " dy pongeh tak? dia jawab Ha ah la sedikit pongeh kekekkekeke... apa lagi angkat punggung keluar la,,,..////// yerler tempat budak kitorang duk ler tgk diorang main .. lepas tu kitorang pun angkat budak berdua tu pi cari barang mainan lak ....

Wednesday, February 02, 2011

Cerita Hujung Minggu......

Hu hu hu minggu lepas minggu yg memenatkan
Dah la annual dinner tapi aku tak de mood nak cari baju.... budak budak sini dok sewa costume bagai bagai...last last aku jadik cowgirl jer hua ha ha..... aku rilek jer sbb bukan tak nak pegi tapi sebab anak tak ada orang nak jaga..tapi salute la kat semua ips sbb 90% mmg ber costume macam dalam movie ler plak...


Last last alya humaira kena pos ikut wan dia balik aloq staq dulu ... itu pun belum habis event mummy dia dah cabut hu hu hu.... ,menangis nangis dia kena hangkut ngan wan dia.... sorrylah kakak yer daddy ko tu leh manage satu anak jer... so dia pilih adik ha ha ha..... sbb mummy ko ada kelas sabtu tu tak leh ler daddy nak jaga dua dua

Itupun hari sabtu daddy hangkut ammar tu gi jalan jalan kat cyber tu sementara tunggu mummy dia ni ha habis kelas...... nasib baik kelas habis cepat kalau tak jadi anak dan bapak jalanan ler hu hu hu.......!!@$$$$$$4

Lepas abis kelas terus shoot ke Alor Star.... amik tok kat pinang jap terus ke alor star.... Kat alor star makan jer la keje kitorang makanan murah beb sana..... mana mau jumpa nasi lemak 7 kupang? ha ha hah........

Malam tadi balik kul 9.30 dah bertolak dari AS konon nak sampai awal last last daddy diorang nak tido sekejap katanya 10 min..... last last 10 min hapa !!@@@@##### 3 jam tau tak.... nasib ler aku pun tertido sekali kalau tak mesti aku naik hantu hu hu hu..last last sampai umah kul 6 pagi .... terus nak jadi hijau aku tido sejam lepas tu bangun gi kerja...

Kesimpulannya aku ngantuk hari ni .... layan gambar jerlah



Cowgirl yg tak berapa nak cowgirl ho ho ho.....