Thursday, April 19, 2012

Chanel Coco Rouge....

2 minggu lepas ada dapat newsletter Isetan....tgh chanel ada lipstick baru.....tak taulah baru jer atau re-launch .......sbb chanel ni ada juga product yg re-launch.....so tgk chanel coco rouge tu wahhhhh cam cantik jer...sbb mak suka lipstick yg pinkish gitew....auwwwwww.....lepas tu kalau beli lipstick tu dapat free sample perfume ngan complimentary make up tak salah..........

Lepas tu semalam balik ler cepat sbb nak tgk ammar yg boikot tu kan....sampai nak keje pun tak sedap hari pikirkan dia.......aku ni pun kuarlah kul 5 sementara nak tunggu daddy diorang aku ni jalan jalan la kat pavilion tu ....alah sebelah opis aku jer.....dengan tujuan sebenar nak pegi beli puting susu diorang ....jalan jalan ...tgk parkson ada pulak baju tido kiut kiut dan murah .......so aku rembat lah 3 pasang tuk diorang........ (--).......

Dah habis beli tu .......call daddy diaorang masih lagi kat opis......aku mulalah nak hangin @_@....sampai bahagian bawah tu lalu lah pulak kat kaunter chanel.....terus terpandang coco rouge tu kat depan.....ingat nak survey jer.....datang la pulak sales assistant ni .....ishhh sibuk jer (--) .........dia tanya aku jawab la nak try......lepas try kenalah beli kan...takut kang dia balik pulak lipstick tu kat aku .....hahhahahaha
Masa dah amik tu tanyalah....Dik kat isetan tu dia ada promotion dapat free perfume kat sini tak ada ke?  "kat sini tak ada kak dia tgk location"  cheh terus aku rasa menyesal beli........apa pun tak dapat....

Lepas bayar call daddy dia masih lagi kat office....turun bawah pegi lavender beli roti.....lepas tu melilau lagi.....last last aku balik pukul 8.30 nyah sampai umah......penatnya....tapi nasib baik dapat sambar lipstick satu......nilah diorang kata shopping therapy..........dapat lipstick satu pun puas hati....cheh .....lepas ni duk diam diam .........

Gambar blur kan.......cheh tak nampak effect

Harga sangatlah berpatutan...cuma RM95 ajer.....silalah berkujung ke kedai berdekatan...hu hu

No comments: