Monday, January 30, 2012

AJL

Hoh orang berebut rebut malam tadi nak singer tu menang lah ni menang lah ... aku? tak ada hati pun beb.....ntah ajl ni bukan zaman aku dah.... dah tak der aura ke aku yg tak gemar dah benda ni?

Aku tgk tak der apa pun yg best ajl ni skang..lagu camtu jer....dah bosan ....nak tau malam tadi apa yg best ???>>>>>>>>>>>>>>> ha Australian Open tu lagi best....baik aku tgk Nadal ngan Djoko tu lagi best...at least adalah impact skit, terkejut skit, geram skit...ni tgk ajl cam tgk marathon org nyanyi ramai ramai jer ..ceh tgk ammar ngan alya nyanyi lagi best...

Terkezut mak last last Djokovic tu menang....ingatkan mmg dah standard lah Nadal menang..mmg pongeh jer nadal malam tadi.....chissss.....kalau sapa yg suka tgk nadal tu mesti tau dia mesti tarik suar dia yg terselit tu .....tapi malam tadi nak tarik suar pun dah tak sempat hahhahah sian...gelabah punya pasal sbb kalah....hu hu hu

Friday, January 27, 2012

Berkesan ke diet ko nyah?

Hu hu hu tu soalan maut tu ...mak tak kira pun dah berapa hari diet dah berapa lama dan dah berapa kg hilang...ahhh selagi tak nampak kurus kering macam zaman itm dulu ....selagi tulah aku tak berenti...cakap zaman itm semua kurus...takder sorang pun yg berisi cuma lambak jer kot hahahahha...tapi skang dia dah kurus.....

Tapi itu hari masa last CNY tetiba rasa nak korek balik seluar lama......first seluar yg aku nampak adalah seluar palazzo masa mil belikan yg aku pun tak ingat bila lepas bersalin alya ke ammar ?........ hmm mmg tak ingat...terus mak tray nyahhhhhhh......oooooooooo allah seluar tu boleh melepasi peha dan bontot aku ni yg besar tu...apalagi mak melaram la ngan seluar baru tapi dah lama dapat.....hahahhahha.....perut pun dah slim takder ler macam dulu kalau pakai fit nampak perut tu al maklumlah aku ni dah beranak 2 pastu masa ammar tu caesar ler pulak...mmg ler ader perut.....

Tapi takderler aku nak timbang kan ...setakat turun 2-3 kg tu ptuiiiiii apa sangat lah.....kalau 5 kg baru giler ....aku aim 45 kg jer berat ataupun dapat pakai balik levi's sebelum bersalin alya...saiz 24 tu ....ko mampu nyah?

Thursday, January 05, 2012

Alya First Day To School Part 2

With Mummy





Boat Making



Alya First Day To School Part 1

BUdak tecik ni dah gi school.... first day dia pegi school on 3rd jan tu...terpaksalah mummy and daddy teman...sekolah sesak cam pasar sebab semua parents sebuk nak teman...siap duduk sekali dalam school macam student pulak....

Hari tu dia bgn awal, mandi and bersiap...sekejapnya masa berlalu kan..dah sekolah and tak lama lagi dia dah besar...macam baru je lahirkan dia and 4 years back mandikan dia dalam bath tub baby tu kecik jer and now dah mandikan dia nak gi school...what an experience as a mother kan......hu hu hu ter emo pulak....yerlah mesti la nyah its my own flesh and blood ok.... lgpun tak semua org dapat rasa experience camni...so i'm so grateful of this ... another 3 years turn ammar lak...hu hu hu...

So alya belajar rajin rajin ok ...make daddy and mummy proud...


Pegi rumah wan dulu hantar adik...


Hari first kena la gambar ngan wan


Anak kesayangan daddy dia...cheh


Yeyyy saya dah sampai school


In the class