Thursday, February 17, 2005

Not so INteResTinG

Today.......hmmm macam biasa jer. As usual. Takde apa yg interesting. Sometime i feel my life is so plain. I got to do something. Tapi..... bagi aku the first thing yang aku nak kejar ialah find a good career... but thats not easy u know!!!!!!!
Lagi membosankan ada meeting ngan HQ hari nih... kekadang aku terpikir ada tak kerja yang senang? Woiii nak senang bukak company sendiri la abis cerita titik......
Tapi.... kalau aku ada duit aku akan bukak bisness...cehh bercita cita besar...... tapi duit pun tak cukup utk diri sendiri....camana tuh?

Tuesday, February 15, 2005

VaLEnTiNES DAY@@@@@

ValentineS apa Tu.... Selalunya org berebut rebut nak sambut. Pada aku biasa jer... Tak pernah pun sambut. Kalau aku sambut samalah macam aku sambut kematian Saint Valentine paderi terulung utk org Kristian. Tapi itu terpulang pada niat masing masing. First day kerja........ malasnya.
Balik pukul 6.00 ptg. Amir tepon nak amik kata dia. Siap amik kat Bukit Bintang lagi. Mimpi ker orang tua nih?????
Masuk jer kereta to my surprised ada bungaaaa@@@@@!!!!! utk aku lah sapa lagi. I love u dear. Bukan utk valentine lah kan aku dah cakap tak sambut degil betullah.... ni to make up our anniversary yg tak berapa nak meriah semalam tu....Much more better.
"Kita nak makan kat mana nih" dia bertanya. ha tulah payahnya bab makan tak tau kat mana KL ni. Last-last pergi KLCC lagi...... ish
Makan kat San Francisco Steakhouse. Dalam tu penuh dengan couple. Cheh sambut valentines la tu. Pigi dah...
Makan pun tak lama sebab dia ada appointment. Tak dapatlah aku nak meluahkan apa yg ada kat hati aku nih. 3 years is a long time for me ... but the journey has no goal.... i can say that... he never mentioned that....... huwaaaaaaaa
WhatEVEr...............

Monday, February 14, 2005

AnnIvERsArY DAy**********

Anniversary???? yg keberapa? Dah ke-3 thn rupanya. Huwaaaaaa....... the relationship going well but..... how long are we going to be like this???????
Never mind take it easy (huwaaaaaaa)
12.00 Tgh - Pergi Putrajaya ngan Amir. Konon konon nak sambut anniversary la. Mak datuk panasnya kat sana. Tempat makan lak cam food court tak meriah langsung. Nasib baik duk tepi tasik. Aku dah membebel kat Amir. This is not the right place for the occasion. Tapi tak leh nak buat apa. Dah sampai duduk jer lah. Tapi aku tau dia pun tak puas hati...
Tengah makan adik dia pulak tepon suh antar balik asrama..... aduhh kenapa ini selalu terjadi padaku....."Takpelah dear lepas makan kita balik"
Kesian kitorang tak dapat nak jalan jalan.
Anniversary yang tak berapa meriah.

Sunday, February 13, 2005

KL

Hari ni kena balik KL.... Huwaaaaa malasnya. Kena naik bas kat kuantan. Takde orang nak antar jawabnya balik sendiri la. Rasa nak bawak anak buah aku tu balik kl....nak mampus. Hai nih mak masak nasi goreng... lama tak makan makanan yg mak masak... rasa sedap jer......
Perjalanan naik bas sungguh membosankan. Jumpa pulak kawan satu batch masa kat UiTM , aku buat tak tau jer malas nak tegur. Takdek mood.......
7.30 malam - sampai KL. My sweetheart amik kat Pudu. Muahhhhhhh........
Pergi makan kat KLCC. Fish & Chips yg tak sedap. Lepas makan balik umah fuhh lega.... penat betul. Elly pun dah sampai, rina pun balik dr langkawi hari ni, sab pun tak balik lagi.
Aduhh penat nak tido.......zzzzzzzzzz

Saturday, February 12, 2005

Time to Relax

Hari nih aku betul betul relax selepas penat berjalan. Bangun lambat kul 11.00 nasib baik mak tak marah. Dia tau anak dia penat kot..... (I love u mum)
Tengok baby baru. Syoknya dia tido. Rutin hari nih adalah melepak dan tolong apa apa yg patut jer. Huii syoknya..........

Friday, February 11, 2005

Masih di Cherating!!!!!

Hari nih bangun awal. Tu pun Elly yg kejut. Pergi breakfast ngan liza & elly. Tinie tak bangun, heh tido cam katak. Breakfast yg sungguh menyelerakan bagi aku padahal bukan sedap sangat pun.... Mungkin sebab coffee house tu tepi laut rasa sungguh mendamaikan.......
Sebelum check out mandi swimming pool lagi. Elly buat pertama kali boleh swim kuak lentang. Cayalah . Jellous aku, cheh........
Pukul 12.30 Check out from hotel. Aku menuju ker Kuantan Specialist dapat anak buah lagi sorang, lelaki lagi...... runtuh umah aku. he heh heh
Ahli ahli yg lain balik kl. Selamat lah korang yer. Jalan bebaik.
Petang tu sampai kat kerteh jumpa mak aku , kakak , abang ,my father and new babylah.....muahhhhh

Wednesday, February 09, 2005

My First Experience

Hello, today is my first hands on experience in this so called thing. Heh heh itupun elly yang rekomenkan.
Ni yg try la blog ni. Nak jugak merasa ada blog nih.... walaupun aku punya tak ler secanggih elly(dia ni antara kawan aku yg paling advance dlm benda benda multimedia ni , cayalah elly).

Besok nak pergi cherating ngan kekawan satu kampus. Rasanya dah setahun lebih tak berjalan dengan diorang sejak grad. Fuhh i miss my campus life with my gud fren elly, tinie, liza, lambak. How i wish i could go back to those days. Huwaaaaa..............