Friday, September 28, 2012

Beef Kway Teow @ Dating

Last week tu minggu exam...so lepas exam amir amik ingatkan nak balik office terus dia terus bawak aku ke high court shah alam....nak settle kan keje dia...ader ke? ...dah la aku kena duduk dalam keter tu tunggu dia..lepas tu dia kata jom makan kat tasik...

Dah banyak kali dah hubby asyik mention kata beef kway teow kat situ sedap....bawaknya tidak @_@ last last dia bawak.....2 org jer tu...rasa macam dating lak...dah lama sejak kawin tak pernah lunch sama time keje...dulu masa belum kawin selalunya chehhhh......

Pegilah makan kat tepi tasik .....duduk tempat yg ada aquarium ikan...sambil pandang pandang ikan.....hahahah geli la pulak....aku order beef kway teow amir lak order cantonese noodles......sedap tu kway teow dia...dahla murah mana ko boleh dapat kat kl 5 hengget camtu...tapi kat shah alam ada....gilerrrr..... cantonese noodles dia pun best...kat kl mau 10 hengget lebih.....


Beef Kway Teow yg sedap

Cantonese Noodles...

Thursday, September 20, 2012

Office Open House..Posing Tak Ingat Dunia..Kau ader?

Ha Jumaat lepas office buat hari raya celebration....tahun ni diorang posing macam nak giler....macam tak pernah tangkap gambar ....errkkkk aku pun sama hehehhehe..... Gambar makanan tak da....nanti org kata aku perak pulakkk....





Giler bab posing bagi kat diorang ni sumer.....sampai esok pagi pun ok lagi hahaha..

Wednesday, September 19, 2012

Post Yg tak berapa Nak Raya

Huiii malasnya aiii ni nak update blog sekarang....... Hari Raya itu hari gambar pun tak banyak sangat..kenapa eh...ntha aku pun tak tau....sibuk agaknya he he.....

Raya Haji aku update byk byk ek..


Ha ah ni gambar diorang dalam kereta....dari kedah nak ke johor ...masa tu raya kedua....bergelimpangan ko diorang tido....sian time raya camnilah diorang KL ke alor star ke johor balik semula kl....pengsan




family potrait yo...tgk anak dara tu buat muka ....asal gambar raya jer dia jadi camtu..geram mak..


Ha gambar dalam kereta dia suka tgk tu senyum sampai telinga....masa ni nak gi umah tok kat kulim


Ni raya kedua...wan buat kenduri arwah...raya tahun ni i contract masak rendang ayam for the first time...licin .....hehehhehe

 Sajer jer tepek gambar ni ....diorang kalau balik umah wan kat kedah mmg main hebat tak ingt dunia punya...paling seram anak dara tu sbb dia sorang jer girl..apa org main pun dia ikut

 gambar goyang heheheh....ni open house umah dato' apa ntah...bos ayah


Bersama anak bujang kesayangan ...makin menjadi jadi dia ni skang.....