Wednesday, May 30, 2012

Happy Mother's Day Card...

Wahhhh kemain berbunga bunga lagi mummy ko ni ....first time dapat card from alya and as a mother...daddy pun tak pernah bagi card mother's day ....@_@ cheh .....

Balik sekolah jer dia terus tunjuk card ni....."mummy ni alya buat kat school" wah terus kembang mak nyah.....berangan lepas ni nak tampah kat office heheheheh....harus jugak mak ko ni simpan sampai tua ....first card made by my daughter huwahhhh....

Card design by alya......

Thursday, May 17, 2012

Aquaria KLCC....

Hari ni Alya ada field trip......semua budak budak smart reader pegi Aquaria...... risau jugak aku ni yerlah dia tukan active.....so kul 12.30 tadi aku saje jerlah ngintai.....lepas tu nampak dia tengah beratur.......hehehehe dah nampak anak dara tu terus jadi lega...aku pun baliklah office semula dengan tenang hati......nasib baik office sebelah jer...

Mak yg psyco kan aku ni?....takut sangat anak dia takder....mestilah ooo sapa tak sayang anak.....he he he @_@

Wednesday, May 16, 2012

Coach VIP Sale

     Ho ho ho nampak tu?   giler ah discount sampai 50%...so sapa sapa yg keje kat twin tower tu leh ler datang and memborong...... khas utk yg ada office kat twin tower jer ek he he he....

Tuesday, May 08, 2012

Sesi Verangan Utk Hari Ni.....Four Seasons

 
 
 
Huwaaaa...Four Seasons Langkawi....mak berangan ni nyah nak pegi........ni truly escape betul ni...takperler kan tak dpat pegi Four Seasons overseas, dapat yg kat msia sudah.....he he he....agak agak duit bonus cukup tak ? .......@_@
 
 
 

Friday, May 04, 2012

Sapa tergolong disini ....Angkat tangan!!!!!!



Photo credit from http://lilo80.blogspot.com/....     from my blogger fren...share yer leily.....tapi mmg terbaek la article ni.........

I mmg lahir pada tahun 70 an and live in 80 an heheheh....lahir sehari lepas tu hari yg kedua trus masuk alam 80 an...... he he he ......mmg betul kat atas tu kan? mana ada hp, main basikal ke hulu ke hilir....and zaman chat tu mmg heaven la......masa zaman chat tu me and frens kat uitm.....pegi cyber lab petang petang nak chat ......macam macam room chat ada pilih jer nyah....siap jumpa kawan chatting lagi borak borak minum minum...scandal sket hahhahaha......

Zaman skang ni semua sibuk ngan PS 2, playstation, ipad lah pod lah macam macam pod pod ....skang ni pulak ada tempat main utk kanak kanak nama dia Kidzania ....itu pun member opis yg bagitau.....nanti i publish pasal kidzania ni....dia tempat permainan yg ada lab, lah ntah bagai semua ada...dalam tu boelh jadi doctor, pengacara tukang masak bagailah....kira boleh berlakon la dalam tu.....ko nak jadi apa pun boleh.....tapi bayar okeh.....

Zaman kita dolu dolu main masak masak tepi rumah jer....aku sauk jer periuk belanga mak aku....amik jer sayur apa apa........main kawin kawin hehehhehe...

Skang ni tak merasa la diorang .......

Thursday, May 03, 2012

Gambar jer....Pucuk Ubi Masak Lemak.....Perrrghhhh....

Bahan Gelak utk hari ni hahahahhahaa........

Ha ha ha bahan buat gelak hari ni....ni aku copy dr beautifulnara.com ....diorang citer pasal gambar nora danish..tetiba komen ni aku rasa budussss giler.....boleh ketawa sorang sorang beb...

Layannnnn.....


Buat apa abang macho carik ND, adik kan ada.
Nama: Nora Danisa Felisha Narkoba Tarudin
Ketinggian: 5f9…berbulu kaki sikit jer..(boleh cukur)
Berat: 180lbs…(sebab dulu pernah kerja kilang ais)
Bentuk Badan: 42-33- 48 (bumper power bang!)
Rambut: Blonde (ori tau sebab I kacukan mix Melayu-Serbia)
Kuku: 3 inchi (kalah kak Nita)
Hobby: Menjahit, menyulam, memasak dan angkat besi (senang nak dukung anak nanti)
Reply if you guys interested…
Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 6
  • eeeee takut says:
    cis, kau ni badang ke… kerbau ?