Wednesday, April 18, 2012

Ammar Boikot!!!........

Sekarang ni kan wan diorang tak ada bibik......so sementara nak tunggu bibik baru mintak ler nenek datang sini jaga diorang dalam 2 minggu.........so weekend lepas balik jb amik nenek diorang....ingatkan dia boleh ngam dgn nenek dia tapi dah masuk 3 hari still tak ngam ngam lagi....

Hari first tu dia melalak cam hapa......tapi aku tinggalkan jugak la...takkan la nak bawak gi keje pulak....kakak dia school la.....kitorang nak kuar umah tu dia melalak tak nak dgn nenek......lepas tu dia masuk rumah terus tido (--) sampai la kakak dia balik....tak nak makan....tak nak minum....mandi pun tak nak.....mummy dia balik petang baru mandi......

Hari kedua pulak kitorang nak gi keje.....dia terbangun....dah tak boleh mengelak jugak...menangis lepas tu nak dukung...dah tu tak nak turun terus la bawak rumah wan dia duduk half day...daddy dia balik tgh hari baru amik dia dengan kakak bawak balik rumah......settle la hari kedua.....

Hari ni pulak......masa kitorang nak pegi keje dia tido lagi....aku pun selamat la takder ler dia melalak .....hari ni kebetulan kena pegi cepat sbb hari ni ada training.....daddy dia pulak ada auction.....sampai jer ofis aku call la nenek....fuhhh rupa rupanya dia bgn tido terus nangis jerrrr......nenek dia pujuk pun tak nak.....makan pun tak nak...tukar pampers pun tak nak......langsung nenek dia tak boleh buat apa....dia tido setengah hari.....lepas tu daddy dia balik la bawak kakak dia...daddy dia masuk tgk dia tgh baring dekat katil hujung sekali macam takut....daddy dia cuit dia ingat kan nenek dia terus dia nangis .....bila cakap ni daddy dia bangun terus meloncat kat daddy dia peluk tak lepas lepas....hari ni mesti tak makan lagi....adoii tak tau nak buat apa....dah la macam nak demam asyik nangis lepas tu tak nak makan....


Ammar ni dia tak nak ngan orang lain ....yg dia tau wan dia aja.))&&&$%%$%$%



Budak yg tak nak dgn nenek dia...geram mummy....

2 comments:

Tips Sehat Obat Diare said...

salam kenal

izzah said...

Hi nice to meet you obat diare