Thursday, March 28, 2013

Masak apa?

Haaaa masak apa? Kata chef wan...aku ni masak simple simple jer la ..weekend lepas terasa nak masak so masak la semuanya seafood aja.... itu jer lah menu kitorang weekend tu anak anak pun tak  makan yg fancy fancy ni diorang simple jer....

 Cepat jer dah siap...sotong goreng kunyit, salad ada lagi skit senang den tak yah masak sayur (huh lgpun mummy dia sorang jer makan sayur), Ketam goreng black pepper dan udang goreng bawang putih... satu kali makan jer utk lunch ....malam kang pikir lain pulak .....heheh tapi sure dah tak masak malam @_@

Thursday, March 14, 2013

Testing

Yer bersiaran melalui iPad baru ku he he......leaps in talk yah la nak bukak laptop lagi.  Anak anak la paling suka sebab Len main game. Apa ko ingat auk beli tuk main games ke ?  uh