Thursday, September 10, 2009

Puasa dah tinggal lagi lebih kurang seminggu jer
satu hapa pun tak beli lagi nih cuma ALya jer yg dah sopping sakan . Sukalah tu dia men'try' baju baju baru dia, jeles lak haku nih
Raya ni kuranglah sakan skit mummy ngan daddy kan sbb mummy tak sihat sangat
Alya pulak aktif seperti biasalah
Tapi dah pandai cakap skit skit macam cat, dog, ta ta, daddy, nenek, wan , eat dan ada lagi
Dah la skang ni malam malam jer dia suka po po pandai lak tu tepuk punggung cakap yak yak yak ishhh budak ni ha ha
Tapi satu jer aku geram gak budak ni dah ajar 10 juta kali dah mum-my , mum-my, mum-my
tak jugak dia ikut dia , kalau diajar tu dia main air liur ada la. ape kehalnya?
Puasa ni masak idok ler teman sbb tak mau penat kan
Makan ler kat umah parents amir heheheh jgn diorang kata aku malas udah .
Dah daddy dia yg kata tak yah masak aku yahooo la cam Alya dapaat makan Twisties ha ha ha
Tahun ni raya pun ala kadaar jer tak mau bazir bazir kang lepas raya papa kedana la pulak
Oklah nak balik dah tetiba lak daddy ajak gi sogo yahuuuuuu

Thursday, September 03, 2009

Ramadhan is here again!!!!