Thursday, June 30, 2011

High Hill Getaway to Ease The Mind

What did u do when you feel uncomfortable, lots of problem, feels like to run and need a good relax and out of time.

For me time to chill out with my loved ones!!!!! Not far tapi cukuplah utk rasa angin sejuk daripada angin panas kat office n kl ni and most important tak ada siapa kacau !!! Enjoy....








Monday, June 20, 2011

Whatever!!!!

Wah tajuk macam scha al yahya hahhahah....perasan la tu nak jadi minah tu..aku suka dia apa sweet ajer... ah tinggalkan si scha tu..

Lama giler mak tak update kan? bukan tak ada cerita ...ada berlonggok longgok macam kain baju kat umah aku gaks..tapi haku ni ha hati gundah gulana...bermacam macam problem (<>) kat opis pun problem gak....alamak bulan ni bulan paling ngeri..lagi 2 minggu jer penentuan hidup mati aku ...kalau korang jumpa org tergolek dalam tandas ke longkang ke aku ler tu huwaaaaa....tak tertanggung dah beban ni....tapi mak biase ler rilek cool jer.....

Tahap angin aku ni pun boleh tahan gak...2 minggu lepas baru jer gaduh ngan bank...bang ang punya orang..keje 2 minit jadi 2 minggu kan mana ler aku tak hangin..ni update pun hati tak tenang jer macam awek tunggu mamat yg jumpa dalam chatroom baru first time nak dating..dup dap dup dap....ah sila lempang diri sendiri..panggggggg... apa ko mengarut ni izzah... adoiiiii..>>>>>{}}}{}{{

Weekend lepas duduk berdua saja bersama ammar (wah nama macam imam muda ammar kan....)(--) daddy dia pegi memancing, alya pulak di hangkut dan diculik oleh wan dan uncle auntie nyer ke gambang water city...tinggallah mak ko ni ha ngan si kenit tu....tapi first time si kenit tu tak ada kawan...ke hulu ke hilir dia tak ada kawan..nak main pun tak ada mood jer...hahhaha lega mak ko ni ..kalau tak ko la super hero dalam umah tu..hahahahha...last last daddy diorang bwk balik ikan besar 2 ekor, ikan sederhana 3 ekor,ikan kecik satu beg plastic, sotong tertinggal tensi mak... terasa cam laki aku nelayan lak hu huhuh.....

Dah ler aku ni tetap tak tenang hati...adiossss