Wednesday, February 24, 2010

Last Week

Minggu ni last week kerje. Yahoo. Minggu depan boleh rehat kat umah sambil tunggu yg kat dalam perut ni keluar. Mintak mintak ler dia cepat keluar jadinya takderler wasting mummy dia punya maternity leave.

Kakak dia pun rasanya dah bosan kot tunggu adik dia tak keluar keluar. Asyik asyik dia cakap kuar bila ? kuar bila? sambil tepuk perut mak dia ni. Sakit la wei!! Ish budak ni. Alya mesti suka 2 bulan mak dia duduk rumah ada pulak nenek dia hmm makin bermaharajalelalah dia.

Monday, February 08, 2010

IKEA














































Last weekend sabtu pegi ikea . Itupun daddy Alya Humaira dgn rela hati nak pegi. Dah dekat setahun tak pegi ok. Lagipun the main reason nak beli barang barang utk decorate bilik Alya and adik. SInce she's getting bigger and nak ada adik in less than one month so dah kena ada bilik sendiri.


Jadinya belilah table and chair for her to write, highchair utk dia makan, wardrobe baru, toys etc. Barang adik pun ada jugak tapi skit jer like soft toys. Tapi itu pun tak tenang jugak nak membeli sbb dia berlari merata and takut jugak dia hilang. Last last pilih pilih mana yg penting dulu and we will come back for more.