Thursday, March 01, 2012

Kes Malam tadi>>>>

Semalam lepas balik rumah and hantar alya mengaji aku pun buat ler keje keje rumah....tak lama alya balik mengaji....lepas dia main main sekejap aku pun pegi ler dapur basuh apa yg patut....sekali tgk kat luar ada kain belum lipat kat dalam bilik alya pun ada lagi sebukit.....kepala naik pening dah ni depan belakang ada baju...macam kedai dobi pulak...

Aku pun lipat ler baju kat depan....datang la alya ni..."mummy ayya nak buat homework" "ha buatlah suruh daddy ajar mummy nak lipat baju ni pening tau tak depan belakang ada baju" dia pun jalan lah terkedek kedek bawak buku dia ngan pensil dia nak buat homework....daddy dia taulah lepas balik mandi lepas tu nak baring tgk HBO dia ..layan anak anak main nak ler @@$$$%%#%#%#%%# grrrrrrr......

Lepas tu dah habis lipat baju kat luar aku lipat ler pulak baju dalam bilik.....
Tgh lipat tu.....mak aiii dia datang lagi...."mummy ajar la ayya" "ler suruh le daddy , daddy tak buat apa tu mummy nak lipat kain" dia pun pegi luar ....ait dia patah balik lagi...."daddy tido mummy" belum sempat lagi aku cakap apa dia dah"mummy tolonglah" alahai kesiannya anak aku terus rasa bersalah anak cakap macam tu....

Last last aku lipat kain atas katil dia duduk bawah buat homework...tapi merasa la jugak kena torture , kena cubit mulut he he he ....mana taknya suruh buat 5 titik dia buat 8, suruh kira dia start daripada 2.....dahla mengira dalam bm pun tak lancar....skang ni lantakla suh dia kira guna english jer..yg penting ko boleh buat and tak bagi mak ko ni naik hangin ...mak ko ni kalau naik hangin menangis nangis dia buat keje...tapi nasib baik dalam nangis nangis pun dia buat jugak.... hu hu hu ....daddy dia buat apa? >>>>>>>>>>>>>

Aku suh ler alya ngintai mmg betul dia TIDO! manalah aku ni tak geram..sambil lipat kain kena jugak ajar anak dia sedap sedap jer TIDO!!!!!!!!

No comments: