Thursday, March 01, 2012

BOOST Juice

Semenjak dua menjak diet ni kan.....tak tau nak makan apa...so 2 hari lepas try la minum juice ni........konon nak diet kan so skip la lunch.....

Namanya BOOST ....mana lagi yg dekat ngan office la pavilion....so kalau tak makan tu minum juice ni mmg kenyang la sbb dia mixed fruit u can choose immunity juice, energize juice, detox juice macam macam lagilah ...so hari lets try energize juice....dia ada jugak smoothies and juice plus yogurt....

Frankly with the price of RM11.50 mmg berbaloi la...alah kalau makan kat pavilion pun macam tu jugak harga sepinggan....baik i minum juice daripada minum air yg manis and not healthy at all kan? ....sihat dan bertenaga....takderlah nak menambahkan lemak lagi......mmg thumbs up la.....

No comments: