Wednesday, March 21, 2012

Johor Premium Outlet.....

Weekend lepas balik JB.....ada kenduri cukur jambul anak my brother....lagipun cuti sekolah kan boleh la alya duduk rumah nenek dia lama skit...lagipun dia mmg suka kalau dapat jumpa dgn milia...the only sepulu girl yg sebaya...lagi satu adik milia tu baru 4 thn and sebelah daddy dia langsung tak ada sepupu girl.....

Tujuan balik ni selain nak gi kenduri lagi satu nak gilah JPO tuh kan.....heb


at sangat ke?....tapi sebelum haruslah mak buat survey kan..apa ada dalam tu ...aku aim nak bali handbag jer itupun kalau murah...kalau mahal baik beli butiq jer kat pavillion ni pun kalau sales berlonggok longgok cuma ada duit ngan takde jer (-_ -)...

So sehari lepas kenduri tu pun pegilah kitorang...family kak long and my family and nenek itu harus bawak ...mana tau nenek pun nak sopping jugak he he he.........

Sampai JPO jer tempat mmg hebatlah...so jalan lah kitorang ni ...kedai mmg macam macam ada Ferragamo, first sekali jumpa Michael Kors perggghh ini mmg best la ni ..tapi tak masuk pun MK tu sbb takder feel pun nak masuk...ada TOMEI, Padini pun ada ko premium sangat ke Padini? :P, Burberry, Vincci pun ada? apa ke he?GAP baju semua dia lambak macam kat pasar malam....terus rasa tak teringin nak beli...Oroton? ntah aku tak kenal, Coach semestinya kan....masuklah aku ni....tgk punya tgk apa ko gila ? Bag yg ntah berapa season punya harga 2K lepas tu bagi discount 30% dapatlah 1500 ....jalan lagi wahhh nampak bag aku sejibik okeh...Bag utk Baby ....ada ke dia jual 2000 gak..discount 30% cheh aku beli 500 jer tau..US punya outlet lagi...budak tu siap kirakan lepas discount lagi...sory lah dik ahkak tak nak beli.....ada jugak yg 50% punya discount tapi tak lawa..cam kain guni pun ada gak....lepas tu kan aku ni mulut kecoh tanya lah kat salesgirl tu...."kak kalau akak nak yg butiq punya kat depan tu kak diorang nak habis kan stok diorang tolak la sini.....yg lain lain ni semua outlet punya kak" tapi tak lawa pun....aku pun tanyalah....."dik ni yg ada kat sini dah berapa season punya" yg sini dah 2 atau 3 season lepas kak" haaaaaa??????????? mau tecabut bijik mata aku cam jim carrey tu....lepas tu korang letak harga maut kan? baik aku tunggu butik time sale cheh...tak jadi beli hu hu hu.......daddy diorng suruh jugak beli tapi tak sampai hati...sbb kalau us punya outlet aku dapat 3 beg harga RM1000++ HUWAAAAAaaaa...abis tu diorang ingt aku nak beli handbag jer? lain lain tak nak? *****larikkkkk***

Carlo Rino pun ada....apa ni? Charles & keith pun ada tapi ai suka he he he...masuk nak beli kasut...silalah pegi yer ni mmg aku recommend kasut dia lawa lawa....3 kasut aku berkenan....try try semua tak ada saiz 5 ....benciiiiiiiii tau...serious vogue kasut tu siap ada disc 50% lagi...tensi makkkkk ..... last last nenek pulak beli beg Charles & keith ...ish i hethiu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nenek...aku yg nak beli last last nenek lak beli hu hu....

Lepas tu pegi makan kat singgah selalu...mulanya nak pegi makan kat Friday's jer....tapi tgk jotic tu dah la gelap org macam tak ada jer kat friday tu terus kensel gi singgah selalu.... tu jer lah yg aku taukan....nama jer org johor tempat makan pun tak tau...johor murtad dah aku ni he hehehhehe....



No comments: