Wednesday, March 07, 2012

Alya and Ammar Kenit Demam....

Hari ni dah masuk 2 hari mummy diorang ni masuk lambat.....mula mula isnin tu alya demam....so tak sekolah lah 2 hari .....petang semalam balik jer kerje tgk si kenit tu pun badan dah panas.....malam tadi mmg panas giler la....

Aku ni takut skit kalau baby baby ni demam...yelah sbb kecik lagi kan....alya tu boleh la lagi tak risau dah sbb dah besar skit...malam tadi panas punyalah malas aku ni kan.....yerlah mata tak boleh bukak......aku amik air terus jirus atas kepala dia....bukan jirus pakai baldi yer.....pakai tangan ....menjerit jerit la jugak dia" juk juk juk" yg penting panas ko tu sejuk dik....ada aku kisah?

Alya pulak dah 2 hari tak gi school...pagi tadi kul 6 bagi ammar tu makan ubat aku tgh mata dia dah terkelip kelip, tekelip kelip...aku bgn jer nak gi keje dia pun bgn "mummy school tak?" "nak gi school ke" nak kata dia...ok mandi lepas tu gi school...... sbb dah 2 hari tak gi school kan senang jer dia jalan sendiri masuk toilet...kalau tak hari hari mesti mau nangis campur perang dulu ngan aku baru nak mandi ..grrrrrr@##$%%%%#
tu pun bukan sihat sangat....tadi daddy dia amik terus hilang suara.....yeah rock babeh hahahahhaha...... abis tu dah nak sangat gi school....

3 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

ala, siannyer..
moga2 cpt sembuh yer..

re: yg mee kuala kemaman tu bkn sebelah pasar, sebelah sana.. warung kecik aje.. awak bw ikan ke ketam ke, request je nk wat ape, die wat.. mmg mabeles, pesta loba2 ghitu.. hehehhe

izzah said...

ohh yer ker ...ok ok nnati we all cari...me and hubby mmg kaki makan ha ha

dynamicdreamz said...
This comment has been removed by the author.