Wednesday, March 21, 2012

Farewell Dinner at Cheng Ho..

Hari Khamis lepas pegi makan kat Cheng Ho tu...kedai Amy Search la katakan... tak tau dah nak pegi mana so trylah sini....last kitorang makan masa 4 years back kot masa tu baru lagi bukak restoran si Amy ni...

Last last FIl decide nak makan kat sini....kitorang ikut jerlah dah dia belanja...oh lupa ni farewell si Rahmi...maid yg kat rumah MIl tu..dah dekat 5 thn ada dia dgn kitorang....drpd si alya tu keciklah dia dah ada sampai alya pun dah school...so sedih jugaklah ..dia pun ok ngan budak budak ni rajin melayan...

Sampai sana tgk tak ramai org...mungkin time org keje kot....kitorang pun masuklah order...sampai je food nampak macam sedap tapi dah tak berapa sedap dah sekarang....butter prawn ada yg berbau skit....lala byk yg tak ada isi....apalagi kitorang pun komplen la....dia ganti pulak yg baru tapi still tak best...makan mana yg boleh kitorang pun cabut la...kalau dulu mmg sedap...yerlah susah skit nak cari restoran chinese muslim food kan...

Lepas ni takderlah cheng ho tu lagik...seram aku.....baik aku gi thai seafood jer lagi bagus....kalau tak de customer tu bungkus jerlah bang oiiii....

Mak rambut baru ...auwwwwww.... (--)

No comments: