Tuesday, February 21, 2012

Masakan TIme Weekend

Ikan pekasam ada lagi 2 ekor...so goreng semua...




Ikan Bawal sweet sour utk ammar kecik




Mixed vege....campak ajer apa yg ada dalam freezer (--)







Lala masak lemak with Belimbing >> fav daddy and alya

Weekend tu tak tau nak masak apa....nak makan luar bosan.....tapi aku dah tau dah daddy diorang mesti suruh masak..... aku pun cakap malas nak masak , masak simple simple jer....tanya si alya nak makan apa dia kata nak makan lala....ah senang jer aku pun terus jerit kat daddy diorang "mummy masak lala jer ngan goreng sayur dah" hehehhe lepas tu cepat cepat larikkkkk....nanti dia demand macam macam habis aku ...heheheheh
So pegi pasar cari lala...nasib baik ada.....ikan bawal ..sayur ada dah settle

So inilah lunch kitorang 4 beranak hari tu......alya makan licin....nak nak pulak masak lemak lala tu letak buluh belimbing depan umah tu ...lajuuu jer dia tarik kerusi makan ngan daddy dia heheheh..lega mak ko...






















1 comment:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

mabeless!!!

psst, my Alya pun lebihkureng sama je bekal ngan ur Alya..

ni bekalan tuk my laya.. =)