Wednesday, February 22, 2012

Ammar At 2 years....@

Sikecik ni dah dekat 2 tahun dah...rasa sekejap jer kan masa berlalu....macam baru semalam jer nak beranakkan dia....dah lah susah dik oii nak beranak kan ko.....mak ko ni caesar pun ia normal pun ia..***erkkk ***camner tu hahahha....


So 28 feb ni dia 2 thn dah......alah geramnya ....lepas ni ko bukan baby lagilah dik yer...dah jadi toddler jgn perasan hehehehhe...naik flight pun kena bayar penuh dah  hu hu (--)...So tak tau nak buat kat mana birthday dia ni ...sbb 2 tahun kenalah buat grand sikit......daddy dia sibuk nak buat kat Cyberview Lodge tapi tadi aku baru jer survey Golden Palm Beach tu ada discount 50% wowwww......apa ko ingat ko artis? nak buat birthday kat hotel?  KFC sudah.....hahahhahahaha

Ammar at 3 months...

Ammar at 5 months


7 months...first hari raya for ammar

9 months


12 months
18 months

No comments: