Thursday, February 16, 2012

Bekal for Alya to School



Wah mula mula anak pegi school excited la kan bekalkan karipap la mee la, sausages la bagai....dah lama lama mak ko ni pun naik bosan nak bekalkan apa...masaalah nya manjang tak makan jer...bila balik tanya wan dia mesti wan dia kata "alya tak makan pun bekal dia" last last adik dia kat rumah tu yg makan....




Mak ko ni kesian setengah hari tak makan balik school kul 1.30 baru makan...kat school ada makan tapi simple simple jer la...takut ler anak aku ni kebulur *errrkkk* so ni lah bekal paling simple alya humaira...sandwich telur....grape and biskut skit......tapi tak makan jugak**&&%%%%% * jgn mintak mummy bekal lagi heheeh* (--)

So korang bawakkan diorang tu apa yer? yg boleh bagi diorang makan ?




No comments: