Monday, March 07, 2011

Ammar 1st Birthday

Dah dekat sebulan dah aku tak update nih... mak sibuk nyah keje opis berlambak lepas serabut ngan macam macam hal.....

Oh yer ammar boncit tu dah setahun yer... gigi pun dah nak tumbuh byk asyik melelleh jer air liur dia.. and then kitorng perasan dia ni mmg advance skit dari kakak dia tu.. cakap dah berbunyi , gigi cepat tumbuh, dah boleh salam orang ha cuba bygkan budak setahun dah pandai salam n cium..bab tepon korang jgn cakap ler tepon betul ke mainan ke semua dia sapu.. dapat jer terus letak kat telinge lepas tu sebut "Oooo" kononnya hello la tu ha ha ha kelakar budak kecik ni..

2 minggu lepas sambut birthday dia kat ilham resort... tempat biasa kitorang ler mana lagi.... tema sports night... semua org kena pakai sport ngan wan , atuk ,nenek pakcik makcik dia semua kena pakai sport. Siap ada pertandingan best dressed lagi ooooo...... semua mandi laut ngan pool tak agak agak... lagipun kitorang dapat special treatment sbb kabel pnb hehe hehhe... so bolehla check in awal check out lambat , bbq pulak dapat extra.. tu yg diorang suka tuh :P

Disebabkan mandi dan berjemur takn ingat dunia kan..... resultnya adalah.................... tadaaaaa...........................................
Hari isnin tu semua anak anak demam... tukang jaga dia sapa lagi wan ler bebel ha hahhah... tu la mandi tak ingat ingat lepas tu tak nak minum air kelapa (ni pinjam ayat atuk diorang) semua demam oooo kecuali ammar buncit ku hehehehhh ....... dia dah kuat skit immune system dia sbb kitorang bagi susu wyeth promise gold and vitamin appeton.... kalau tak dulu skit skit demam, skit skit batuk selsema..... ni kira oklah ni semua org dalam rumah tu demam dia tak demam....



Gambar beramai ramai peserta perserta yg mengambil bahagian ...



Potong kek wan dia n ammar... birthday selang sehari jer so senang leh sambut sekali...



Kek bentuk ball... kenalah ikut tema



Ni dia bday boy... dah la dia cedera malam tu jatuh basikal yg pak long dia hadiahkan.. terus bengkak mata dia..

No comments: