Friday, March 11, 2011

Sah aku demam... danggggg.....
Daddy dia pulak dok ajak balik alor star jugak ... dia kata bukan buat apa pun....
Ha bukan buat apa?@@@$$$###. abis tu duduk dalam keter 6 jam tak penat? dukung ammar yg baru 1 tahun tu tapi tak nak duduk langsung dalam kereta tak penat?

Sampai alor star kang buat itu ini tak penat? lainlah aku leh baring tapi org suap makan, tido tak yah jaga anak... boleh?.....

Heran jugak lah semenjak 2 thn kebelakangan ni selalu jer demam... dulu haku ni nak demam setahun sekali pun susah.... ni dua bulan sekali mesti demam... adakah aku sudah tua? Hmmm..... takderler tua sangat pun baru 17 thn hua hua hau....

Mungkin aku kurang vitamin kot... dulu masa muda muda cikgu hashim paksa suh makan macam macam vitamin sampai aku buang kat longkang*rahsia* tau... skang ni terpaksalah beli sendiri ke?....... nampak gayanya kena gi pharmacy beli segala macam tok nenek vitamin utk kuat kan immune system haku ni.....

Ha ni citer semalam petang balik dari rumah wan.... sapa lagi kalau bukan si mak bedah tu... dia nak gi carrefour *yerler K4 tu kan depan umah jer* so itu tempat dia sopping ler sementara dia belum kenal klcc , mid valley bagai tu.....

Alya: Jom la kita pegi K4.......

Mummy: alah esok la ek hari ni mummy tak ada duit lagi pun mummy demam*buat muka sedih ni**


Alya: Mummy tinggal rumahlah , makanlah ubat sendiri elehhhhh.... *dgn muncung sedepa dia tu****

Mummy: Ha suh daddy bawak mummy tak nak ikut

Alya: Daddy boleh bawak kan ? daddy kan ? elehhh mummy tu sibuk jer*sambil pandang daddy dia

Terus kitorang ketawa... nasib baik ler ko ni kecik lagi ... kalau dah besar ckap macam tu siap kau........last last takdo maknanyer kitorang nak pegi...seven eleven pun tak singgah hahahhahahahah........

2 comments:

Monahiryanti said...

cuaca sekarang tak menentu laa izzah.. tu yg asik2 demam jek tuh.. aku ni lagi laa.. kejap2 selsema, kejap2 demam.. dlm aisbox tu dah penuh dah pil.. pening aku..

izzah said...

ha ah ler ko aku yg susah giler nak demam ni pun skang leh demam .