Thursday, February 17, 2011

Precious Moment of My Lil Boy



Ha nampak tak budak kecik kat atas tu... first time berjalan jalan di luar. Dah la tu dia jatuhhh pulak...... habis dah bercalar dah lututs dia.....
Perut dia nampak tak buncit tu makan byk tapi asyik main jer so tak leh nak
gemuk huhu ............

Oh ya dia dah nak dekat setahun dah ujung bulan ni....
so bersempena itu... kitorang dah plan nak sambut kat ilham PD
dia kan selang sehari jer bday ngan wan dia so sambut la jugak birday waa dia.......
kitorang mmg suka gi ilham dah la syok , swimming pool depan apartment, bbq tu yg penting.... hu hu hu nenek from johor pun turun gak .... mesti riuh nanti

Oh tadi terbaca blog mona pasal ibu kunyit hahhahahahha.... ko try ler mona...
aku kunyit tu setiap kali berpantang mmg kena minum lerrrrrr.....
pergh rasa ko jangan cakap ler oiiiii.......... dia kena blend ibu kunyit tu ..... campur ngan air tapi buat pekat pekat dapat dalam setengah cawan kecik........

Nak minum dia!!!&*&&&&&&....ha ko tutup mulut... eh tup mulut camner nak minum?
ko tutup hidung pastu cepat cepat minum telan ... lepas tu cepat cepat minum ayak...
Kalau ikut petua nya kunyit tu mmg bagus sebab awet muda... pastu tak taulah dari segi boleh kurus ke tak ... tapi masa berpantang mmg mak aku suh minum 3 hari berturut turut setiap pagi..... lagi satu khasiat dia dia memperbaiki sistem dalaman org pompuan dah buat muka berseri seri gak.... dah byk lagi la khasiat dia...

So guck luck la yerrr....

2 comments:

Monahiryanti said...

hahaha.. siot ko izzah.. tau takpe.. bau dia, perghh!! pengsan aku jap.. doktor suruh aku turun 10kg kalo nak ngandung.. bodo giler doc tuh..
wei, ilham PD kat maner? cam best jek bunyinya..

izzah said...

takper ler mona try ler diet mana tau leh peknen... tapi slow slow la ko kan muda lagi .. tapi aku rasa kunyit tu pun boleh turunkan badan kot... aku berpantang hari hari makan halia ngan kunyit selama 44 hari hu hu hu ...pengsan

Eh jom aaaa join kitorang kat pd nak ? birtday ammar.... ilham aku rasa cam takde kosong jer tapi ko check in ler memana malam tu mai datang ilham kitorang buat bbq ....jom aaaa ko kan kaki jalan hehehhehe...