Friday, March 25, 2011

Anak sapa main malam malam ni??!!!!

Dek non ..dek non....
mak tak ada citer sebetulnya tapi saja jer nak buat cerita............ awwwwww.. hahhahah

Malam tadi tetiba angin malas datang... malas nak masak lepas kemas rumah ... sapu lantai bagai terus ler duduk kat living tu... Tetiba jer terpandang korang tau apa daddy dia buat?>>>>>>>>>>>>>TIDO .............. cheh
takper takper bagi excuse................... sebab dia ada auction semalam...
So sementara dia tido tu aku pun duk tgk tv ngan alya.... budak alya ni mmg kalau tak ada daddy dia mmg dia bosan sbb daddy rajin layan dia....

Last last aku rasa kesian amik ler mendealah apa ntah .... sungguh la mummy ko ni tak up to date kan alya????##### ahhahahahha....alah benda macam mini scooter tu eh tu ker nama dia? ... last last aku yg main ngan dia

Bawak dia kehulu hilir naik sorang sorang alya tukang kejar ..... ha hahhahaha..... nasib baik daddy ko tido ada ler mummy ko ni naik .......... kalau tak mesti dia kata .................................................................................................................... apa dah buang tebiat tua bangka naik basikal budak kecik?????.... hehhehe bukan apa aku mak mithali saja jer nak layan anak............kuang kuang kuang..... ke ntah ntah mmg mummy ko ni teringin sbb kecik kecik tak ada mainan camtu????? eh tapi syok jugak naik benda tu ka ka ka ka............. oklah ta ta ti ti tu tu........


1 comment:

Superstar Suri said...

sebijik muka kau izzah.. dulu kecik2 tak nampak sgt, makin besar ni, memang muka kau sangat!