Friday, October 05, 2012

Ularrrr.....Snake...?????Larikkkkkkk......

Ni kisah 3 hari lepas....masa tu tengah kemas kemas dapur lepas balik keje...dah clear semua dapur aku tgk berabuk la pulak kat area wet kitchen tu...aku pun tergerak la nak sapu......nak bagitau aku ni mmg ler geli ngan benda benda panjang, licin, boleh terbang semua....sekali sapu tu kat tepi dinding ngan penyodok sekali.......aku pun nak amik la penyapu tu ...lepas tu aku tgk ada benda panjang kat tepi tu warna coklat ...alamak.......

Apalagi cam nampak hantu mak limah lah i lari u....eeeee geli ngan takut.....terus panggil hubby....."daddy tgh kat belakang tu apa ha takkan la cacing panjang camtu" ni rasa dah nak nangis ni .....aku dah terjerit jerit dah.......anak anak pun heran apasal mummy diorang ni nak nangis ada takut pun ada...alya dah tersengih sengih .....eeee ada gak kena lemfang ni kang...org takut dia boleh sengih sengih pulak...ammar pulak dia tgk mummy dia nangis dia pun nak nangis jugak....bagus ammar camtu lah anak mummy ...

Rupa rupanya mmg betul  U.......daddy diorang terus ler ketuk sampai mati...eeee geli aku....sampai hari ni mak tak basuh kain lagi nyah...tu dah penuh sebakul tu tapi nak bukak lubang air pun takut.....setiap pintu terus aku selit ngan kain.....adohhh la dari mana la menatang tu datang...tapi umah aku mmg pun atas bukit......atas tu mmg ada hutan skit.....konon konon feeling umah Hill bagai..sekali binatang tu masuk terus aku rasa nak pindah ......hua hua hua........

No comments: