Monday, October 15, 2012

Chenta Hati Sayer!!!!!!.....


Nilah dia 2 orang chinta hati saya.....ni semalam punya gambar kat klcc.....diorang ni kalau time sabtu ahad kalau tak bawak gi jalan jalan ngan keluar mmg diaorang ni ala ala meroyan gitu.....mesti nak kuar jugak...dapat bawak gi 7 eleven pun jadilah .....

So ni bawaklah diorang gi KLCC cuma utk makan okeh...lepas tu round round skit beli toys kat Toys R Us lepas tu balik...baru puas hati diorang....diorang ni pun pandai asal sabtu ahad jer lepas mandi nak pakai jeans and baju cantik  baik adik baik kakak....korang saja jer nak psycho mummy daddy ko kan..so bila dah pakai cantik kenalah bawak korang jalan kan!??? .....fitam i @_@

No comments: