Wednesday, December 07, 2011

SuPeRhERO Party! Hero Sangat ker?

Last weekend kitorang adalah di PD!!! Apalagi sambut bday la..naik muak dah asyik nyanyi lagu brithday, makan kek....bla bla bla...

Tapi sebab nak support birthday daddy diorang ni n ada jugak sepupu alya punya birthday aku ikutkan jerlah..siap ponteng kelas lagi tau...tension mak ...

Seperti biasa tempat kitorang kat ilhamlah..dahla tema SUperhero..menggagau smua mak bapak nak cari baju superhero..tambah pulak aku ni ha anak sorang kecik ..sorang lagi pompuan...girl nak pakai baju superhero apa? barbie alya taulah....hu hu hu tu lagi sorang tak habis habis barbie , princess,barbie, princess sampai beg masuk sekolah dia pun nak princess jugak... Dahla nak pegi tu hari sabtu ..hari tulah jugak nak cari baju .....mula mula dah pegi sungai wang..cari punya cari costume hantu adalah lepas tu tak banyak choice...itupun cari kedai macam dah kena kena hantu jugak..yerlah mana nak check in lagi ...ni pukul 2 masih lagi kat kl...daddy diorang ni degil aku cakap terus la pegi DC Comic dekat Pavilion tu nak jugak pegi sungai wang...last last dah gaduh pegi jugak pavilion...penat mak tau...@@@*&&&

Sampai pavilion terus pegi kedai DC COmic ni...kedai adalah kedai superhero..so segala jenis comic superhero ada kat situ....cakap je nak apa batman, superman, flash, green lantern, supergirl, wondergirl fuhhhhhh......tapi harga boleh buat aku terduduk....last last belilah jugak tuk alya wonder women custume ok budak baju, adik dia beli batman jer baju yg boleh terbang tu ..boleh terbang ke ko dik? heheheh...mummy dia t-shirt superman last sekali daddy dia baju free hehehehehheh...

Lepas tu terus pecut pegi PD. Sampai PD pun dah pukul 5 terus check in malam tu makan BBQ and birthday party. Tapi yg tension alya tak menang dah la baju tu mahal cume menang category girl jer tak menang keseluruhan (@@).........lepas ni aku jual balik baju tu kat mudah.com!!!! eh ada ke orang nak beli? hu hu hu hu


Wondergirl bergerak ke padang ......


Mak long diorang aka event organizer


Siap ada khemah and kambing golek sekor tu....yg ni atuk sponsor....kalau atuk tak sponsor bday alya nanti alya merajuk..eh alya ke mak dia yg merajuk ? heheheh


2 beradik ...ammar the batman and alya the wondergirl yg tak menang


Birthday girl and boy tiup lilin...nampak tu budak yg hijau hijau ala ala hulk tu dialah yg menang ....aku tak puas hati....hu hu


Nak check out dah....

1 comment:

Rina Ellisa said...

salam sis..

berapa yea baju supergirl tu?

rina_ellisa@yahoo.com