Tuesday, November 29, 2011

Weekend Getaway Yg tak BeRapa Nak Getaway :o

Wah weekend getaway lagi?T_____T tulah dia tapi tak ler berapa jauh sangat getaway dia....hari hari mak lalu nak pegi kerja...seperti biasalah PNB Darby Park :) Abg Hadi tu MOD lagi weekend tu so hari lama la pulak....sbb monday tu kan cuti awal muharram so kata pun tahun baru mestilah sambut kan :)..........

Hari sabtu petang dah pegi sana balik pulak isnin petang...tu yg aku suka takderlah budak budak ni buat rumah macam tongkang pecah ..ewwwwwww :)....lepas kemas rumah terus pegi sana....budak budak ni la suka macam macam activity.....


Baru sampai...dah tak sabar ler nak mandi pool..padahal tiap tiap minggu mandi pool :P


Dah sampai atas...nampak tu berjoget joget alya...suh kemas rumah tak nak!!!**&&


Dinner malam sabtu simple jer Tiger Prawn, Kerapu Green Chilli and Telur Dadar



Breakfast pagi ahad..sebelum terjun kolam...


Kan den dah kato diorang mmg suka mandi pool...ammar paling champion..cousin sebaya dia semua dah kesejukan dia masih lagi nak mandi T_______T..pengsan mak kau...


Dinner malam ahad nasi ayam Darby park and Spagetti mummy diorang masak T_______T..tapi diorang semua kata sedap..kembang sekejap idung hehehhehe..Lepas tu bawak alya n the geng gi tgk movie kat tgv KLCC citer happy feet....First time for alya last last tetido sbb tgk midnight :0


Breakfast pagi isnin ..makan tu ajer sbb takut gemuk....*&&&& ha ha ha tipu padahal lepas tu makan lagi roti 2 keping, sunny side up 2 biji , dim sum adoiiii!!!@@@@


Tetiba tgh makan abg hadi panggil la pulak si elfira..dia ni duduk depan bilik kitorang ...selamba jer panggil gi sebelah tuk amik gambar....alya sukalah sbb dia suka tgk citer Qalesya tu...nampak tu saya sudah gemukkkkk....huhu huhuhu


Wah wan ngan atuk nak jugak hehehehehheeh ..

Sekian 3 hari 2 malam kami...minggu ni ke PD pulak birtday party....huwaaaa bertambah gemuk lagi la (--)

No comments: