Thursday, August 19, 2010

AnAk Sapa Ni?!!!



Seperti biasa dia bongkar beg mummy dia, amik beg kosmetik tu , pulun semua barang dalam tu...

Hangin lah aku ni.... Malam tadi punya kejadin baru jer lepas abis berbuka nenek ngan daddy dia tgh solat dia duk sorang kat living hall tu ...Patutlah dia senyap rupanya main lipstick haku..
Mummy dia pulak tak leh la nak marah kan .... sebab dia girl aku amik jer terus simpan. Ni kali ke dua dah. Jahanam lipstick haku. Camni nak pakai set mahal estee la diorla bagai? Kim Salam... So siapa siapa ada anak pompuan tu korang get ready jer la ek?

Hari ni pulak punya cerita lagi best. Hari ni dia duduk ngan wan dia sbb nenek nak potong baju raya dia ngan adik. TEtiba dapat sms dari daddy dia mak bedah ni buat hal. Ada ke dia masuk bilik air konon nak mandi sendiri tapi korang tau apa dia buat? Die berak atas lantai tu!!!!!... Cakap lah nak berak kitorang bagi ler dia duduk kat toilet bowl tu . Ni main diam diam jer tetiba terus cakap dah berak. Mesti dia diam diam bukak pampers berak kat situ. AKu tak dapat bygkanlah macam mana hangin wan dia kena kutip tuuuuTTTTTT.... tu ha ha ha.
MMg bikin panas alya humaira ni.....

No comments: