Monday, February 04, 2013

Cameron Highland 2013

Percutian ke cameron highland utk tahun ni......kali ni stay kat strawberry park lagi.....tyapi yg besh tu nyah room dia baru refurbished so rasa cam hotel baru....mmg berbaloi sangatlah...

Hoh tapi yg tak best tu pegi masa cuti 5 hari tu..cuti maulidur rasul campur thaipusam kot...kat atas tu jem macam hapa.....nak pegi beli sayur pun makan masa 1 jam....fengsannn.....















Tgk jer lah gambar yer malas nak comment mak takder masa nyah.....org yg biasa jer sepupu sepapat diorang ni jer...atok, wan, pakcik diorang ngan makcik baru diorang tu...hu hu

No comments: