Thursday, February 21, 2013

Playground TIme!

Ntah gambar ni 2-3 minggu lepas kot....bawak diorang gi playground.....kitorang ni tak ada masa sebetulnya nak bawak diorang ni gi playground hari hari ......maklumlah balik keje dah petang .....

So hari tu bawak pegi taman dekat playground tepi tasik ampang tu.....kemain suka ko ek ....kalau suruh membaca tak pulak suka chisss.......mmg lah orang pandang "hek eleh bawak anak gi playground ajer pun nak kecoh" tapi sebenarnya mengikut kata satu professor ni penting tau bawak anak anak pegi taman....sbb kenapa? terutama anak anak kecik ni ...dia kan dah satu hari duduk dekat rumah....so dia tak boleh express their feeling.....dekat dalam rumah ke duduk nursery ke mana ler boleh diorang nak panjat sana, panjat sini, jerit sana jerit sini......jadinya bila bawak ke padang to diorang boleh express their own feeling..biar la dia nak terbalik ke terjerit ke tertonggeng ke @_@ yg penting diorang happy...secara tak sengaja it will free their mind...so takderlah budak budak ni lepas kan geram kat rumah ke kat mak bapak ke..... biar dia buat apa pun kat taman tu....

macam korang jugalah kan ?..........kalau stress mesti nak menjeritlah itulah inilah......abis kira ko jerlah budak budak pun tak ada stress ke?.........ha camtulah motifnya.......so marilah bwak anak anak ke padang.........

Muka happy jer pegi taman....bukan senang diorang ni nak gi taman...



2 beradik peneman setia :).....

Ammar.....

Alya....

Kalau pegi taman mesti ada the guardian of the angel...harap mak ko sorang tak larat la...mak ko ni leh tgk jer heheheh...

No comments: