Thursday, January 03, 2013

Wishlist 2013

Tahun ni my age is 34 u know...takutnya tgk umur semakin naik...tapi improvement tak ler byk mana....

Seperti biasa ada wishlist tahun lepas yg mesti ku carry forward termasuk yg barulah. 

1) Tahun ni mesti habiskan my study lepas tu nak keje rajin rajin nak naik gaji nak naik pangkat!!

2) Nak jadi a better muslim

3) To be a lovely mother and good mother to my children, nak lebih than that...

4)  Berdoa selalu utk rezeki yg murah dari Allah

Tu jer yg penting baru aku utk tahun 2013 tu...yg selebihnya kalau ada rezeki yg datang kira bonus lah

 tu..tak nak lebih lebih takut tak tercapai...

Bye...........

No comments: