Wednesday, January 02, 2013

Khairul Wedding Ceremony and Nikah...


Ni pakcik diorang punya wedding...which is adik Amir....so pakat la kitorang ni berkhemah kat umah wan selama sebulan ni...naik penat aku...pagi petang siang malam duk bertandang umah wan diorang...nasib baik dekat @_@

Minggu lepas nikah.....minggu depan pulaknya kat sebelah kitorang..ni tgh sibuk la ni buat preparation.....minggu lepas 4 kali ulang alik rumah perempuan..macam nak pengsan tengah jalan ...tapi nasib baik ler rumah perempuan belakang rumah aku jer..... @_@





 Yeehaaa kita mulakan ngan gambar cucu cucu wan dulu...semua beratur!!! amik gambar terkedek kedek diorang semua jalan amik gambar ha ha ha...

 Mummy seperti biasa posinglah .....

 Anak dara....
 Barang hantaran
 Cucu perempuan wan...2 orang sajer....

 Si bujang ni mmg susah kalau nak amik gambar
 Daddy, abg hadi (papa) diorang....
 Baca doa sebelum berangkat utk nikah....

 Ammar kepenatan...
 diorang ni kalau buat gambar free style camni bagi kat diorang la..apa pun leh buat
 Sireh junjung i yg buat tau...penat gi jalan tar cari bunga ..beli pulak kat aci aci ngan appa appa....
 Kek icing i yg pilih tau..auwww



Ni masa majlis keesokkan harinya..ammar lari tak nak amik gambar dah...menyampah kata dia kot asik asik amik gambar...ingat aku artis ke? heheh...

 Ni masa nikah

 Diorang ni lagi ...@_@

Motif aku nampak gemuk di situ....

Yer aku masa 3 hari 3 malam tanpa ingat dunia!!! hari ni perang diet sampai lah majlis 12 hb nanti.....nak kurus konon ingat ko retis ker.....chehhhhh...

No comments: