Monday, April 25, 2011

Testing ..Testing

Mari adik adik...abang abang ..eh abang abang tak termasuk....kakak kakak....
Ahkak ko ni nak buat satu product review lagi hua ha ha.... aku ni sebenornya bosan skit..so sebelum buat kerja kerja kuli ni kasi release tension skit....

Akak ni sebenarnya dah lama mencari make up set ...tapi tak jumpa yg sesuai... so minggu lepas jalan jalan kat pavilion nampak ler satu product ni ...tak der ler satu set sangat tapi dia lebih kurang utk area mata jer...mak mmg nak cari eyeliner, eyeshadow ngan mascara jer pun.... yg lain mak dah ada product yg sesuai....
So bila nampak jer set ni terus ler try test...nampak cantik ler pulak bila diorang pakaikan tu ...so menjadi pembeli yg terpedaya mak pun beli ler.....kuang kuang kuang....

Harga tersangat ler murah... berbaloi baloi.....dia punya eyeshadow ok ler cream base sesuai utk buat smoky effect....yg ni mak suka dia punya eyeliner fuhhhh... tersangat la lembut n smooth jer bila pakai tu ...takder ler keras sampai ko kena tenyeh tenyeh kat mata tu ha..sekali lalu jer dia dah melekat.... mascara dia pun great juga...warna cantik and melekat nicely.....takder pun comot comot kira puas hati la...cuma eyeshadow tu kurang berpuas hati sbb warna yg dalam set tu very limited.....so nak tak nak ko kena amik jer la....dah la murah nak ckp byk pulakkk...... so lega lepas ni takder ler buat masa aku hunting for that thing........



Ni eyeshadow dia oklah... tahan lama



Mascara dia pulak best...sekali coat jer dah nampak cantik dah...biasa yg lain tu kena 2-3 coat baru nampak tebal skit kan ni sekali coat jer dah cukup



Yg ni eyeliner dia..paling best ...smooth jer..

Dia bagi sekali ngan beg kecik cinonet..boleh ler isi brang barang make up anda.... and hasilnya taraaaaaa....


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



4 comments:

Superstar Suri said...

ko rajin mekap gi keje walaupun ada anak kecik kan.. haku ni anak pun takde lagi tapi pemalas nyer.. nak letak bedak pun haku tak kuasa. hehehe

izzah said...

hu hu kat umah mmg tak sempat ler wei..aku sampai kat opis terus makeup....mana ada masa kekadang tu sikat rambut pun dalam kete..

pretty said...

hello kakak, brape harga make up set ni?

izzah said...

Murah jer dik RM108 jerrr....dekat pavilion tapi akak tgk hari ni dah tak ada promotion dia ....cuba pegi kat kaunter dia mungkin ada yg loose punya..