Wednesday, April 06, 2011

Api!!!! Api!!!! Api!!!!!!

Aduhhh pening Mak korang ni ha.....
Ni seperti biasalah citer weekend lepas...weekend je pun byk kejadian & tragedi kan...
Cerita dia camni...aku ni boleh jadi penglipur lara ni ..asik bercerita ajer
Mak bedah tu ha AKA alya tu ....kisahnya baru balik dari rumah wan dia...baru jer kuar rumah ....nak belok kat selekoh.......sebelum tu dia dah bye bye wan atok dia dgn happynya...... lepas tu bila time nak belok jer tetiba ...hidung aku bau hangit...ishh sapa plak ler bakar sampah ni....tapi kenapa bau dia kat dalam keter.....sekali jer dia pun menerpa dgn nangis nangis nya....sah ler bau hangit tu kat dia........... Aku terus pun pandang belakang, tgk dia dah campak lighter, fringe dia dah terbakar, tgk pulak kat mata bulu mata ngan kening pun dah separuh terbakar.

Hidung dia pulak??...... belubang ler habis skin yg kat situ....aduhhhh anak aku....buat pening mak ko ni ajer...check muka dia semua ngan mata dia nasib baik mata tak kena.....nak marah haku kesian...nak ketawa pun tak boleh ....aduhh alya ni.... dia mmg jenis budka yg tak boleh duduk diam....sbb tuler kitorang tak percaya org lain jaga dia kecuali wan dia...wan dia mmg paham perangai dia tu....

Haku rela anak ku ituh berkurung dalam rumah janji selamat..hu huhu ... korang ni semua taraf nak buat mummy korang ni sakit jantung ada!!!!!...........

No comments: