Wednesday, April 06, 2011

Product Review By Izzah??????

Hu Hu hu tension sungguh la .. so nak buat product review sekejap...

Cik Izzah baru jer beli kasut baru...itupun sebab satu kasut dah cedera parah sebelah kiri satu lagi sebelah kanan..takkan nak gi keje pakai selipar kot..tak pun pakai but ......nanti org kata "biar betikkkkkkkkkkkkk, budak ni pakai but gi keje" hhehehhe........


Aku ni pun pegilah mencari kasut yg sesuai dgn akak ni...memandangkan kasut yg aku dah pakai selama 4 thn ni dah cedera parah..aku pun cariler kasut brand tu jugak...giler beb izzah pakai kasut 4 tahun@%%%%%%% biar betikkkkkkk......
Tapi betul ni tak bohong........kasut tu haku dah pakai 4 thn..........punyalah tahan kan...tapi tukar tukar ler idok ler teman pakai hari hari hak tu..................... tu pun nasib baik kasut tu meningggal masa ngam ngam dah sampai umah, buatnya dalam lrt????..... depan crown plaza tu?????...... ha tak huru hara mak nyah???.............

Cari kat klcc 3 kedai tu kitorang 4 beranak terjah....sampai nak hilang la budak kenit tu....mak dia punya hal cari kasut....last last kat pavilion jugak ada....bila dah beli tetiba aku rasa terketat pulak..aduhhhhhhh......pening nih........masa try ok jer.....so camner ni nak jual ke???..... hu huhu........



Niler kasut yg telah hampir hampir membuatkan anak aku tu hilang...




Apapun mak tetap nak kasut gucci ni, tapi tak dapek lagi hu huhu...oklah tu guess dgn gucci , G jugak kan kakakkakakk.....dah gi buat keje...

2 comments:

Superstar Suri said...

guess dgn gucci lebih kurang ajer.. hehehe mula dgn huruf G. 5 huruf jugak. hehehe

izzah said...

ha ha ha cas cas la kan, tgu ler den kayo dulu leh ler beli gucci :(