Friday, November 19, 2010

My lil Girl & Lil Boy





Ni gambar on the way balik jb masa nak raya haji itu hari. Biasalah aku kan suka snap snap lepas tu kalau aku snap dulu mesti muka kakak dia yg kedepan dulu. Sibuk jerr anak dara ni.......

Anyway tak ada apa poun nak post saja gatal jer nak tepek gambar ni kat sini and hari ni rasa i'm happy that i have both of them. Dua dua ada perangai sendiri kakak dengan kepoh dia , ammar dengan keje yg asyik nak berdiri jer...... ko tu kecik lagi ammar baru 8 bulan dah nak berdiri..... tak larat mummy nak kejar....


JUgak terasa seperti rindu kat the twin boy tak sempat sempat lagi nak pegi kubur diorang...... kena pegilah weekend ni really miss them lah......
Ammar & Alya mummy lovesssssssssssssssssssssssss u.....

No comments: