Thursday, December 02, 2010

Daddy's Birthday!!!!!!!

Yesterday was daddy's birthday. Kena lah jugak buat something kalau tak seminggu dia tak habis cakap...... AKu ingat nak la wish malam tu tepat kul 12 tapi hampeh baru kul 11 lebih dah tertido..... itu pun siap tido kat sofa lagi nak menunggu 12 tapi tetap lah mata ni tertutup ....... degil tul..... tensi mak...... Daddy dapat 2 kad tahun ni satu from his beloved wife la sapa lagi..... lagi satu from the kids.... mak diorang siap bawak balik stamp pad office semata mata nak dapat cop jari anak anak... creative tak aku ( he he he kembang tutttt....) Semua ada semalam kecuali acu diorang jer balik lambat kul 8.30 semua orang dah tiup lilin.... he he he...... padan muka dia!!!! ..... dia balik jer semua orang dah tengah makan.... yer la selalu kitorang mula lambat 8.30 ni sbb esok kerja so agenda start awal lah... lupa pulak nak ambik gambar hadiah .... anyway thanks to pak cik and mak long diorang sbb bagi hadiah.... Makanan seperti biasalah wan masak mee kari, beli satay, kek, nasi lemak and kuih muih....... Sampai tak lalu nak makan..... Anyway happy birthdaay to my beloved hubby may u have a good journey ahead and murah rezeki...aminnnnn. Ha ha ha kena la buat wish kat sini sikit kang dia baca blog ni tak wish kat dia muncung la pulak.... Tgk gambar jer la.... Kek ni mummy yg beli..... ha ha ha diorang sumer jeles tgk wording tu hu huhu.... Makanan walaupun tak de udang bergolek ke lobster ke tetaplah kenyang jugak.... rezeki.....
video

Ha ha ha bab birthday ni mmg ler budak budak yg suka.... diorang jer yg sibuk..... mak ko ni ha langsung tak glamer cam bibik pun ada..... dgn lengan sinsing dia .... nak wat camner balik jer kena uruskan anak anak mandila itu la inilah.... eh terlebih sudah . sekian.

No comments: