Friday, October 01, 2010

ALYA HUMAIRA vs. Ammar Hurairah

Alya Humaira
- Mummy's precious as she's our first one. She taught me how to be a mother... walaupun still i think i'm not good enough. kena improve lagi kot
- A very very manja daughter. Well she's a girl walaupun tak berapa nak girl sbb kawan semua boy... (ada ke dia masuk kandang kambing pastu tanggal baju... mau menangis mak ko ni tgk)
- Sekarang ni makin pandai cakap "Mummy buat apa"? "Mummy buy what", "Mummy tak mandi kan" , "Ayya nak sleep" , "Mummy ni jalanlah sendiri" kelakar jugak budak kecik ni....
- Tahun depan dia nak pegi playschool dah macam manalah agaknya dia pegi school
- she's getting bigger and dah pandai melawa habis mekap aku rosak rosak semuanya
- Bab main nombor satu. Boleh main sepanjang hari tanpa penat.
- Bab makan pulak susah nyer alahai..

Ammar Hurairah
-Dah 7 bulan dah...
-Makin ligat sekarang ni.... dah mengesot cukup laju
- Makan banyak minum susu pun banyak
- Tak boleh diam kena dukung pun nak melompat lompat especially dalam keter. Lepas ni gi jalan sure ko kena duduk kat baby seat ammar :P
- Dia ni pun macam kakak dia jugak main no. satu pantang sungguh ada can main....
- Cukup suka mandi..
- Suka tgk iklan kat tv3 baby lagi tu boleh?
- Dia suka dengan kakak dia. Kalau nampak kakak dia lalu terteleng teleng kepala dia.. Kakak dia buat dek ajer...

No comments: