Tuesday, October 19, 2010

Pecah Kaca Pecah Gelas ... Sudah kasi Pecah Ganti balik la ....




Ni al kisah pagi tadi punya cerita okeh....
Bukan pasal alya pun tapi pasal budak kenit tu yg pakai baju belang belang tu ha>>>>

Kisahnya camni..... mak diorang ni tgh sibuk kat dapur...
Maklumlah anak dah 2 sibuk ler pagi pagi tu... auwww cam anak 10 lak...
Skang ni pagi pagi kena masak 3 different food... satu utk ammar.... satu utk alya....satu lagi pulak utk>>> mak ngna bapak dia. So bayang kan lah betapa huru haranya aku pagi pagi...

Lepas habis masak tu tengah nak kemas tetiba aku dengar bunyi prangggg!!!??????
Tgk kat table makan tu tak ada pulak kerusi jatuh selalu nya budak kenit yg naik kereta kebal warna biru tu selalu langgar jer kerusi tu cam ler dia tu besar sangat.. padahal walker dia je besar hehehhe..
Aku pun pegi ler depan tak puas hati nih!!!???
Rupa rupanya korang tau apa? Itu budak kenit sudah langgar mak dia punya pasu bunga terbalik lagi kasi pecah lagi... aiyoooo yooo ammar yennadey??? yenggaporengge???
Habis pecah tinggal separuh... cis kalau aku tau aku beli jer pasu yg separuh jimat duit mak ko nihhhh...
Tamatlah riwayat pasu aku tu tinggal ler lagi satu. Dia one pair tapi satu dah takder cam tak lawa lah pulak...

Lepas tu terus aku sound daddy diorang " Tulah mummy kan dah lama cakap simpan nanti mesti budak ni langgar , ha kan dah pecah!!!!!! "(Sambil dalam hati siap ko nanti ganti balik hua hua hua hua) Last last daddy dia kutip yg pecah tu sebab dia rasa salah kot sbb tak simpan. Padahal aku dah suruh dah simpan letak 2 lampu yg beli dari ikea tu tak di buat buat... Daddy korang ni biasalah kalau tak kerahan tenaga dari aku mana dia nak buat. Lepas ni kompom dah dia pasang lampu.

Apapun nasib baik tak kena budak kenit kiut miut tu... kalau tak lagi haru
Ohhhh gambar kat atas tu saje je nak publish gambar si ammar tu tapi sbb kesian kat kakak dia aku letak ler sekali...... mwah ha hah hah. Tgk tu dah pandai bergaya habis dia sapu sunglass aku ... ciss...!!!!

No comments: