Wednesday, September 29, 2010

Saya malas...@#$

Mood tak ada nak update......
Cerita byk tapi sungguh lah i'm not in the mood to update even though for Hari Raya punya cerita ke apa ke. Mungkin jugak tak sihat kot raya tahun ni sangatlah penat so balik jer KL terus demam tak hilang hilang lagi selsema sampai la skang ni... Nak buat keje pun tak ada mood. Nak upload gambar pun malam walaupun pakai bluetooth ajer. Kenapa la pulak..... Tgk jer lah gambar gambar ni. Tapi kan sebetulnya aku ni nak upload gambar pun cam tak ader mood jer sbb bila upload gambar dia jadi macam html punya language ke script apa ntah. Jadinya aku tak boleh label gambar tu cuma boleh upload and publish jer. tension mak. Ada sesiapa leh explain ke camner leh jadi camtu. Dah la aku ni tak berapa nak expert bab bab IT ni. nama jer keje company IT hehehhhe....







tak taulah gambar mana satu ni. Gambar alya humaira tu dia merajuk tak nak amik gambar ... geram aku... lepas tu gambar ammar ngan mummy and daddy jer ada anak aku lagi satu ntah mana hilang. Sedikit gemuk di situ so takderlah aku upload byk byk. Tunggu mak kurus cam bujang dulu yer auwwwwww... Tapi gambar tu semua yg saya berbaju merah adalah gambar sebelum kejadian. Tau tak baju raya tu terbakar!!!!! ..... kena puntung rokok. Aduh terus mood mak lari hari tu . Dahla mahal beli tetiba pakai pagi raya jer terus kena rokok nak menangis aku. Dahla masa tu tengah pose pose vogue masak kuah lontong pakai baju raya. Huwaaaaaa.....

Raya ni pulak raya kedah dulu dahla raya ke-3 nak balik jb jalan jem macam hapa. Bertolak pukul 2 ptg sampai JB kul 4 pagi korang tau tak!!!! rasa cam zombie kitorang duk dalam keter tu .... ammar pulak siap demam lagi esoknya lama sangat duk dalam air cond.....lepas tu kisah berenti kat hentian yg gelap dan spooky macam ada han.... ishhhh raya ni mmg macam macam hal. Malas aku nak citer jer kang tak habis habis....

2 comments:

Superstar Suri said...

1st - cantiknyer pose si Alya kat gambar last tuh! hehehehe...

2nd - baju hang terbakar?? cantik weh baju merah tuhhhh..!!!

izzah said...

Ha ko rasa nak mengamuk jer nasib baik aku waras lagi.... kalau tak dah terbalik dah umah mak mentua aku tu.....