Tuesday, July 23, 2013

Balik Jay Bee....

Yuhuuu minggu lepas balik johor ....sajer jer nak berbuka ngan nenek diorang ni...budak budak ni pun asyik asyik tanya bila nak balik rumah nenek ...rimas la pulak mummy dia ni...

So baliklah kami minggu lepas......hari sabtu tu bangun jer tido terus pegi KIP Mart...kip mart ni macam pasar tapi macam macam ada...jual kain..supermarket..ikan bagai semua ada dalam tu... menu hari sabtu tu dah ada dah..nak tau apa dia:

1) Siput masak lemak batang keladi
2) Paru goreng berempah
3) Ikan Bakar
4) Sayur Lodeh
5) Lontong
6) Kway Teow Goreng Kerang

Ha amik ko..macam nak tertonggeng masak......macam tak pernah makan setahun pun ada..yerla sekali sekala balik mmg la meriah..budak budak pulak ramai ....main ajerlah kerje diorang ......hari kedua pulak request dengan my mum buat mee rebus.....siap tapau balik kl hehhehehe...terbaikkkk..sebelum balik tu agenda selalu harus la borong kupang tepi pantai lido.....

Gambar bawah selingan ammar di rumah neneknya... main selama 2 hari kat umah nenek dia..last last semalam tido jer ...bayar balik penat main ngan tak tido ..ha ha

No comments: