Tuesday, August 16, 2011

Ngeeee....

Jumaat lepas jalan jalan dengan geng biasa ....gi ler klcc....tujuan utama nak cari baju anak anak...jalan punya jalan punya jalan....eh tetiba jer sampai depan habib....heheheheh...tgk orang ramai giler kitorang pun masuk ler...wah ada sale siap bagi less 5 hengget lagi satu gram....boleh?...kalau dah nama pun perempuan diulangi yer PEREMPUAN......mana ler boleh tgk emas emas ni.....kalau tak beli mesti mau pegang pegang...survey survey.......

Tgk tgk jer dah dekat 1/2 jam jugak duduk dalam tu....last last tak beli pun..hahahhahaha..tapi mmg menarik ler...keluar dari habib terpandang la pulak Tomei...awww mmg tomei tomei barang kemas dia ..tak kemas pun ada.... aku ni mmg dah lama nak cari earring... terbekenan la pulak dekat earring white gold tu....saja jer nak cukupkan collection satu set white gold...chehhhh macam byk duit...takperler aku kumpul setahun beli satu.....(< >)ngeee

So hari tu dapatlah sambar earring... murah jer ngeeee........gambar paper bag sudahlah yer tak baik tunjuk tunjuk ni..riak ehheheh .. Allah marah ...


1 comment:

Superstar Suri said...

wahhhh ini ke hadian vitamin B... nanti tunjuk mak ye noksss..!!!