Thursday, February 10, 2011

Layan Gambar Jerlah

Ni gambar masa diorang main kat playground jaya jusco.... pongeh tak ada apa nak buat sbb dah balik alor star awal minggu tu ..... so masa CNY duk umah jer rehat....
Kebetulan ada voucher jaya jusco so ke sana lah kami 4 beranak ni



Tunggang terbalik dua beradik ni main....



Cukup suka budak kecik ni first time main kat playground



Ha ha gambar tu nampak tak daddy dia tu tengah pongeh.... sebetulnya aku pun ada gak kat situ... aku tgk dia , dia tgk aku last last aku kata " dy pongeh tak? dia jawab Ha ah la sedikit pongeh kekekkekeke... apa lagi angkat punggung keluar la,,,..////// yerler tempat budak kitorang duk ler tgk diorang main .. lepas tu kitorang pun angkat budak berdua tu pi cari barang mainan lak ....

2 comments:

Monahiryanti said...

izzah,
pongeh tu aper?

izzah said...

bosan la ngok ngek hehehehhe