Friday, September 28, 2012

Beef Kway Teow @ Dating

Last week tu minggu exam...so lepas exam amir amik ingatkan nak balik office terus dia terus bawak aku ke high court shah alam....nak settle kan keje dia...ader ke? ...dah la aku kena duduk dalam keter tu tunggu dia..lepas tu dia kata jom makan kat tasik...

Dah banyak kali dah hubby asyik mention kata beef kway teow kat situ sedap....bawaknya tidak @_@ last last dia bawak.....2 org jer tu...rasa macam dating lak...dah lama sejak kawin tak pernah lunch sama time keje...dulu masa belum kawin selalunya chehhhh......

Pegilah makan kat tepi tasik .....duduk tempat yg ada aquarium ikan...sambil pandang pandang ikan.....hahahah geli la pulak....aku order beef kway teow amir lak order cantonese noodles......sedap tu kway teow dia...dahla murah mana ko boleh dapat kat kl 5 hengget camtu...tapi kat shah alam ada....gilerrrr..... cantonese noodles dia pun best...kat kl mau 10 hengget lebih.....


Beef Kway Teow yg sedap

Cantonese Noodles...

No comments: