Wednesday, September 19, 2012

Post Yg tak berapa Nak Raya

Huiii malasnya aiii ni nak update blog sekarang....... Hari Raya itu hari gambar pun tak banyak sangat..kenapa eh...ntha aku pun tak tau....sibuk agaknya he he.....

Raya Haji aku update byk byk ek..


Ha ah ni gambar diorang dalam kereta....dari kedah nak ke johor ...masa tu raya kedua....bergelimpangan ko diorang tido....sian time raya camnilah diorang KL ke alor star ke johor balik semula kl....pengsan




family potrait yo...tgk anak dara tu buat muka ....asal gambar raya jer dia jadi camtu..geram mak..


Ha gambar dalam kereta dia suka tgk tu senyum sampai telinga....masa ni nak gi umah tok kat kulim


Ni raya kedua...wan buat kenduri arwah...raya tahun ni i contract masak rendang ayam for the first time...licin .....hehehhehe

 Sajer jer tepek gambar ni ....diorang kalau balik umah wan kat kedah mmg main hebat tak ingt dunia punya...paling seram anak dara tu sbb dia sorang jer girl..apa org main pun dia ikut

 gambar goyang heheheh....ni open house umah dato' apa ntah...bos ayah


Bersama anak bujang kesayangan ...makin menjadi jadi dia ni skang.....

No comments: