Thursday, January 05, 2012

Alya First Day To School Part 1

BUdak tecik ni dah gi school.... first day dia pegi school on 3rd jan tu...terpaksalah mummy and daddy teman...sekolah sesak cam pasar sebab semua parents sebuk nak teman...siap duduk sekali dalam school macam student pulak....

Hari tu dia bgn awal, mandi and bersiap...sekejapnya masa berlalu kan..dah sekolah and tak lama lagi dia dah besar...macam baru je lahirkan dia and 4 years back mandikan dia dalam bath tub baby tu kecik jer and now dah mandikan dia nak gi school...what an experience as a mother kan......hu hu hu ter emo pulak....yerlah mesti la nyah its my own flesh and blood ok.... lgpun tak semua org dapat rasa experience camni...so i'm so grateful of this ... another 3 years turn ammar lak...hu hu hu...

So alya belajar rajin rajin ok ...make daddy and mummy proud...


Pegi rumah wan dulu hantar adik...


Hari first kena la gambar ngan wan


Anak kesayangan daddy dia...cheh


Yeyyy saya dah sampai school


In the class

No comments: