Thursday, July 21, 2011

Minggu ni balik JB ..Yo!

Huh minggu ni balik jb la pulak...sebenarnya atok diorang tu tak sihat...sambil tu hantar ler kereta nenek diorang ni yg dah jadi harta kitorang selama sebulan ..hahahaha.....

Sebenarnya kitorang ni pening....balik hantar kereta? balik kl kang nak naik apa? jalan kaki...mau sampai kiamat pun tak sampai uollsss....last last decide nak naik flight jerla....sebelum tu dah buat report dah kat daddy diorang flight kul berapa ada....alih alih hari ni tgk pukul 10 pulak...flight malam ler....idok ler aku nak bgn pagi pagi (- -) ....

Sebelum book aku kol ler daddy diorang ni cakap flight kul 10....ada ke dia marah aku..dia kata kenapa tak ada flight kul 8 .....hello fernandez tu bapak aku ker?....kalau bapak aku boler ler aku sesuka hati kan pilih time...last last dia cakap apa tau...hah apa apa jerlah....daddy diorang tu kalau decision last minute mesti suruh aku buat ...........tensi mak...

Ah aku tak peduli...book ajer tiket kul 10.15 malam sampai kl kang kul 11.00....yg penting sampai....okeh mak nak kemas baju ....bye

No comments: